Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας


Η Κατασκευαστική Εταιρεία «ΚΑΡΥΣΤΙΝΑΙΟΣ», με έδρα στην Κεντρική Λεωφ. Χαλκουτσίου-Ωρωπού στο Χαλκούτσι, ιδρύθηκε το 1985 και έκτοτε δραστηριοποιείται στον τομέα του αλουμινίου-σιδήρου.  Με γνώμονα την ποιότητα και την παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης αναπτυχθήκαμε και στην εμπορία σιδήρου.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, αποφασίσαμε την έναρξη μιας νέας δραστηριότητας στο χώρο των ακινήτων δημιουργώντας το Κτηματομεσιτικό Γραφείο «Παναγιώτης Γ. ΚΑΡΥΣΤΙΝΑΙΟΣ» το οποίο στοχεύει στην άψογη συνεργασία με τον Πελάτη, άριστη εξυπηρέτηση, συνέπεια και ικανοποίηση του με το τελικό αποτέλεσμα.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν υπεύθυνα χώρους για  σκοπούς αγοράς, πώλησης, ενοικίασης και μετεγκατάστασης (όπως διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, καταστήματα, βιομηχανικά κτίρια, αποθήκες, τουριστικές εγκαταστάσεις κ.α.) καθώς επίσης και οικόπεδα.

Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν την ανακαίνιση ή ανακατασκευή ή διακόσμηση του δικού σας χώρου παραδίδοντας τον στους καλύτερους χρόνους με απόλυτη ικανοποίηση, σε προσιτές τιμές.

Επίσης, αναλαμβάνουμε την έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης, Δασαρχείου, Άδειες Οικοδομών καθώς επίσης και την ρύθμιση Αυθαίρετων Κτισμάτων ή Κατασκευών.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας για το ακίνητό σας και τις εργασίες στις οποίες επιθυμείτε να προβείτε και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.